Binbaşı Necati Bey İlkokulu

Vizyon: A)Kişisel Açıdan: 1-İlgi,istidat ve kabiliyetleri yönünde yetiştirerek,gelecek hayat ve üst öğrenime hazırlamak. 2-Türkçeyi doğru kullanma,tüm ders ve programlarda belirlenen hedefler doğrultusunda temel bilgi ve beceriler kazandırmak. 3-Tüm öğrencilerin öğrenmesini sağlamak,eğitimin bir ihtiyaç olduğuna inanan ve kendini geliştirme isteği duyan,doğru düşünebilen,bilgili,becerili,kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak. B)Toplumsal Açıdan: T.C. Anayasasına ve demokrasinin ilkelerine uygun olarak,hak ve sorumluluklarını bilen,milli,toplumsal değerlere sahip ,ülkesini ,milletini bayrağını seven yurttaş olma bilinci kazandırmak. C)İnsan İlişkileri Bakımından:Başkaları ileiyi ilişkiler kurabilen,işbirliği içinde çalışabilen,çevresine uyum sağlayabilen,iyi,mutlu,ve hoşgörü sahibi insanlar olarak yetiştirmektir.

Misyon: Çalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu, hizmeti alan öğrenciler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış çalışma ortamı, öğrenci başarı ve davranışları ile çevresinde örnek olan bir ilkokul olmak.

Başarılar: 2014 Yılı E- Twinning Ulusal Kalite Etiketi 2014 Yılı E- Twinning Avrupa Kalite Etiketi 2015 Yılı E- Twinning 2.´ lik Ödülü, Art Connect Us, Brüksel 2017 Yılı Eğitimde İyi Örnekler Paylaşımı Sergisi Birincilik Ödülü 2018 Yılı Uluslararası Eko- Okullar Programı Yeşil Bayrak Ödülü 2016 Yılı E- Twinning Avrupa Kalite Etiketi

Saatler: 09.00-14.30
Isınma: merkezi sistem doğalgaz
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Erasmus Plus 2017-2019 Yılları Arası "Proud To be Me" Eco Okullar Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus Plus 2017-2019 Yılları Arası "Proud To be Me"

Telefon - 0 216 352 14 07

WEB - https://binbasinecatibey.meb.k12.tr