Okul Müdürümüz Sayın Önder EVCÜMAN'ın Göreve Başlama Mesajı

Okul Müdürümüz Sayın Önder EVCÜMAN'ın Göreve Başlama Mesajı

31.10.2023 278

 Değerli Mesai Arkadaşlarım, Kıymetli Veliler ve Sevgili Öğrencilerimiz

Okul Müdürü olarak atandığım Binbaşı Necatibey İlkokulu’nda 30/10/2023 tarihi itibariyle göreve başlamış bulunmaktayım. Öncelikle geçmişte Binbaşı Necatibey İlkokulu’na hizmet etmiş tüm eğitim yöneticileri ile öğretmenlere ve halen okulumuzda kıymetli çalışmalarıyla hizmet vermeye devam eden tüm yönetici, öğretmenlerimiz ve yardımcı personelimize teşekkürlerimi sunmak istiyorum.

İlçemizin en güzide okullarından birisi olan Binbaşı Necatibey İlkokulunda Türk Milli Eğitimi’nin genel amaçları doğrultusunda bugüne kadar yapılmış başarılı çalışmalara yenilerini

 ekleyerek okulumuzu gerek fiziki yönden , gerek akademik başarı yönünden gerekse sosyal aktivite zenginliği bakımından çağın gerektirdiği modern eğitim anlayışı ile bulunduğu noktadan daha ileri noktalara taşımak için okulumuzun tüm paydaşları ile ekip ruhu içerinde hareket ederek başarılı çalışmalar yapacağımıza ; bu süreçte kıymetli velilerimizin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrasında da desteklerini bizlerden esirgemeyeceklerine olan inancım tamdır.

 

Bu vesile ile 2023-2024 eğitim öğretim yılının tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını temenni eder, saygılarımı ve sevgilerimi sunarım.